Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο James Maddison είναι πλέον παίκτης της Leicester City

Ο James Maddison είναι πλέον παίκτης της Leicester City

Η γρήγορη επίτευξη της συμφωνίας, μεταξύ της Norwich και της Leicester ήταν πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες!

Ο 21 χρονών playmaker το περίμενε ότι κάποια στιγμή στην καριέρα του θα έπαιζε στην Premier League και δικαιώθηκε με τη μετεγγραφή αυτή που κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες στις Αλεπούδες, ενώ αν βάλουμε και τους πρόσθετους όρους θα αγγίξει τα 24 εκατομμύρια.

Η Coventry, στη League One πλέον, θα πάρει ένα μέρος των χρημάτων αφού υπήρχε αντίστοιχος όρος στο συμβόλαιο του παίκτη όταν η Norwich τον απέκτησε τον Γενάρη του 2016 για 3 εκατομμύρια λίρες!

«Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο γιατί τους συμφέρει όλους.» δήλωσε ο Maddison.

«Από την πλευρά του manager, γιατί θέλει να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Έτσι θα έχει όλη την περίοδο προετοιμασίας στη διάθεση του για να ‘δέσει’ την ομάδα του.»

Ευχαριστημένος θα πρέπει να θεωρείται και ο επικεφαλής coach της Norwich, o Daniel Farke, αφού πλέον έχει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη διάθεση του για να φτιάξει την ομάδα του.

Ο Maddison από την πλευρά του, προσπαθεί να ξαναβρεί την φυσική του κατάσταση, μετά την αποθεραπεία από τον τραυματισμό που είχε την τελευταία αγωνιστική της σαιζόν.

Μιας φανταστικής σαιζόν γι αυτόν με 15 γκολ και 11 assists σε 49 αγώνες!

«Είναι πολύ σημαντικό όταν έρχεσαι σε ένα νέο μέρος να τα πηγαίνεις καλά με τον καθένα, να τα πηγαίνεις καλά με όλους.» είπε.

«Συνάντησα κάποιους προπονητές και μερικούς παίκτες και μπορώ να πω ότι ένιωσα πραγματικά καλά και γέμισα ελπίδες.»

«Θα προσπαθήσω να είμαι εντάξει από πλευράς φυσικής κατάστασης και ανυπομονώ να συναντήσω όλα τα παιδιά και να αρχίσω να παίζω.»

Ευελπιστεί επίσης να συνεχίσει να αντιπροσωπεύει την Εθνική Αγγλίας και να προσθέσει και άλλες συμμετοχές στις ήδη τρεις που έχει ως τώρα με την Under 21s.

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα» είπε στο επίσημο site της Leicester.

«Είναι κάτι που το ήθελα πάντα, και πίστευα ότι αν είχα την ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητες του σε αυτό το ανώτερο επίπεδο, τότε δεν θα έπρεπε να την χάσω.»

 

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Ο James Maddison είναι πλέον παίκτης της Leicester City

Ο James Maddison είναι πλέον παίκτης της Leicester City

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *