Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Ozil δεν το πάει για ανανέωση

Τις τελευταίες εβδομάδες όλο και πιο έντονα ακούγεται η φήμη πως ο Γερμανός επιθετικός Mesut Özil δεν…ψήνεται και ιδιαίτερα να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «Κανονιέρηδες». Σύμφωνα με Αγγλικά μέσα μάλιστα, άλλο προορισμό έχει βάλει στο μάτι.

Είναι γνωστό πως η ομάδα του Wenger το καλοκαίρι είχε να αντιμετωπίσει πολλά εσωτερικά θέματα. Λίγο η μη απόκτηση του Lemar, λίγο ο φευγάτος Sanchez, ο Γάλλος τεχνικός φαίνεται πως είχε πολλά στο κεφάλι του. Εκτός όμως απ’ όλα αυτά, την Arsenal απασχολούν και οι ανανεώσεις συμβολαίων και δύο από αυτά φαίνεται πως δεν το πάνε κατά κει. Alexis Sanchez και Mesut Ozil μάλλον βάζουν πλώρη για νέους προορισμούς και δεν υπογράφουν ανανεώσεις όσα και προτίθεται να τους δώσει ο αρκετά πλούσιος Λονδρέζικος σύλλογος.

Ενδιαφέρον για τον Sanchez εκτός από την Manchester City, που έφτασε μια ανάσα πριν την απόκτησή του το καλοκαίρι, έχει εκδηλώσει και η PSG που θέλει να βελτιώσει κι άλλο την επιθετική της λειτουργία. Τι γίνεται όμως με τον Ozil; Ο Γερμανός σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να θέλει να ανανεώσει και έχει ήδη διαλέξει τον σύλλογο που θέλει να συνεχίσει. Όπως αναφέρουν αρκετοί δημοσιογράφοι από την Μ. Βρετανία, ο Γερμανός ψηφίζει Man United και κυρίως Mourinho με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην Real Madrid. Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για πώληση του παίκτη από τον Ιανουάριο, δηλαδή πριν φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, ώστε ο σύλλογος να μην χάσει λεφτά από την πώλησή του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *