Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πέντε απουσίες για την United

Δίχως πέντε θεμελιώδεις ποδοσφαιριστές θα αναγκαστεί να παρατάξει την Manchester United ο Jose Mourinho, στο παιχνίδι με αντίπαλο την West Brom το Σάββατο.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, αποκαλύπτοντας ότι οι Chris Smalling, Phil Jones, Paul Pogba, Ander Herrera και Zlatan Ibrahimovic δεν θα δώσουν το «παρών» απέναντι στους «Baggies», για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

«Έχουμε χάσει τέσσερις παίκτες και νομίζω πως ο Paul Pogba θα μείνει εκτός. Επομένως πέντε απώλειες και είμαστε σε μπελάδες. Δεν γνωρίζω πως, αλλά και οι δύο μας κεντρικοί αμυντικοί (Jones και Smalling) τραυματίστηκαν στην προπόνηση της Αγγλίας, πριν από το ματς. Το παιχνίδι με τη Λιθουανία ήταν την Κυριακή και εκείνοι τραυματίστηκαν στην προπόνηση», σημείωσε ο Mourinho.

Να προστεθεί πως ο Pogba είναι ακόμα τραυματίας από το παιχνίδι απέναντι στην Rostov, ενώ οι Herrera και Ibrahimovic δεν έχουν ακόμα εκτίσει πλήρως την τιμωρία για τις αποβολές τους κόντρα σε Chelsea και Bournemouth αντίστοιχα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *