Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πήρε παίκτη από τη Manchester City η Celtic

Σε μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον προέβη η ομάδα της Celtic, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού μέσου της Manchester City, Olivier Ntcham.

Ο 21χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Brendan Rodgers και έγινε το τέταρτο θερινό της μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Jonny Hayes και Kundai Benyu. Προέρχεται από τις ακαδημίες της City, η οποία τον είχε πάρει με τη σειρά της το 2012 από εκείνες της Le Havre, ωστόσο δεν κατέγραψε ούτε μια επίσημη εμφάνιση με τους «Citizens».

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε ως δανεικός στην ιταλική Genoa, με την οποία σε 41 ματς πέτυχε τρία τέρματα. Επίσης, είναι και διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Γαλλίας και θεωρείται ένας αρκετά ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής. Λεπτομέρειες για το deal δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως σύμφωνα με το Transfermarkt η απόκτηση του Ntcham κόστισε στη Celtic περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί μάλιστα πως ίσως δούμε τον 21χρονο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη σκωτσέζικη ομάδα στον αγώνα προκριματικών του Champions League κόντρα στη Linfield την ερχόμενη Παρασκευή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *