Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Περνά από ιατρικά και ανακοινώνεται ο Chicharito

H συμφωνία ανάμεσα σε West Ham και Bayer Leverkusen έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και πλέον ο Javier Hernandez αναμένεται στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Ο 29χρονος επιθετικός, γνωστός και ως «Chicharito», μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports πρόκειται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «Hammers», υπογράφοντας συμβόλαιο που θα του αποφέρει 140.000 λίρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο Νησί, όμως το πιθανότερο είναι οι ανακοινώσεις να γίνουν αύριο.

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στη «μηχανή» του Slaven Bilic, καθώς ο Κροάτης τεχνικός αναζητούσε από πέρυσι έναν φορ κλάσης, που δεν τον βρήκε στα πρόσωπα των Simone Zaza και Jonathan Calleri πέρυσι. Άλλωστε, ο Hernandez έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην Αγγλία, αφού από το 2010 έως το 2015 που αγωνίστηκε στη Manchester United πέτυχε 59 τέρματα σε 156 εμφανίσεις.

Να σημειωθεί φυσικά πως είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας του Μεξικό εδώ και μερικούς μήνες, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τη Real Madrid. Θα γίνει λοιπόν η τέταρτη μεταγραφή της West Ham μετά τους Pablo Zabaleta, Joe Hart και Marko Arnautovic.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *