Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλέκει το εγκώμιο του Chamberlain o Klopp

Εξαιρετικά ευχαριστημένος με την πρόοδο του Alex-Oxlade Chamberlain είναι ο προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp, περιμένοντας ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Στον τελευταίο αγώνα των «Reds», κόντρα στην Bournemouth, o Chamberlain ήταν εξαιρετικός, με τον ίδιο να βρίσκεται σε πιο κεντρικό ρόλο.

Ο νεαρός, ήταν αυτός ο οποίος <<έδωσε στο πιάτο>> το νούμερο 20 γκολ αυτήν την σεζόν για τον Salah, ενώ λίγο έλειψε να <<χριστεί>> και αυτός σκόρερ, καθώς <<άδειασε>> όλους τους αντιπάλους του, αλλά το σουτ του <<τράνταξε>> το δοκάρι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Γερμανός τεχνικός, δήλωσε:«Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.Είναι ένας παίχτης με τεράστιες δυνατότητες και έχει να δώσει πολλά ακόμα πράγματα, που δεν μας τα έχει δείξει.Αυτή είναι μόνο η αρχή και η αρχή μου αρέσει πολύ.Έχει ένα απίστευτο πακέτο.Το σημαντικότερο αυτήν την στιγμή είναι να παραμείνει σε φόρμα.Σε λίγο καιρό μπορεί να είναι ένας καθοριστικός παίχτης για την πορεία μας.Σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης σε πολλά πράγματα, αλλά για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *