Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πολωνία – Σουηδία: Δεν θα πάρουν ρίσκα, έχει αξία το 2.15

Αναμέτρηση υψίστης σημασίας, η οποία κρίνει ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Πολωνία – Σουηδία στις 21:45 και τα προγνωστικά του Bet of the day δεν θα μπορούσαν να λείψουν.

Είχε φιλικό την Περασμένη εβδομάδα, έμεινε στο 1-1 στη Σκωτία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Εχει παράπονα από την αντίπαλό της για το σκληρό παιχνίδι που επιχείρησε, καθώς το παιχνίδι ήταν φιλικό. Ντεμπούτο για τον Μιχνιέβιτς στον πάγκο της, ο οποίος βουτάει κατευθείαν στα βαθιά. Εκτός ο στόπερ Σάλαμον της Λεχ Πόζναν, καθώς και ο φορ Μίλικ της Μαρσέιγ. Αμφίβολος ο φορ Πιόντεκ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κλιχ.

Παρότι δεν έθελξε με την απόδοσή απέναντι στην Τσεχία, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, σκοράροντας στο 110′. Διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Υπολογίζονται για τον τελικό με την Πολωνία οι Ιμπραΐμοβιτς και Κραφτ. Τραυματίστηκε απέναντι στην Τσεχία ο αμυντικός της Μάλμε, Μάρτιν Ολσον.

Αναμέτρηση υψίστης σημασίας, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Κρίνει τη χρονιά για τις δύο ομάδες. Δεδομένα δεν θα πάρουν ρίσκα από την αρχή, θα είναι άκρως προσεκτικές. Σε αυτήν την κατεύθυνση δικαιολογείται η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά προκριματικών στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *