Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προβληματισμένος o Moyes ενόψει συνέχειας

Τον προβληματισμό του για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Sunderland εξέφρασε με δηλώσεις του ο David Moyes.

Η Sunderland βρίσκεται στην 19η θέση με τα περιθώρια για επιπλέον ενίσχυση να στενεύουν καθώς οι μέρες περνάνε, το μπάτζετ είναι περιορισμένο και οι επιλογές ελάχιστες.

Το περασμένο καλοκαίρι η καθυστερημένη άφιξη του Σκοτσέζου προπονητή οδήγησε σε μπαράζ αποτυχημένων διαπραγματεύσεων οι οποίες έχουν αντίκτυπο και αυτό φαίνεται από τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Οι λύσεις πλέον είναι περιορισμένες και ο Moyes καλείται να κάνει ότι περνάει από το χέρι του να σώσει τη χρονιά.

Στο στόχαστο της Sunderland εκτός από τον Robbie brady της Norwich με τον οποίο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις έχει μπει και ο Phil Jagielka. Τις επόμενες μέρες μπορεί να γίνει και επίσημη πρόταση.

Σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους, ο 53χρονος Σκοτσέζος δήλωσε: ‘Θα πρέπει να αστειευόμαστε αν πιστεύουμε ότι οι παίκτες που περιμένουμε να έρθουν τώρα θα κάνουν την διαφορά. Δεν είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε τέτοιους παίκτες ούτε έχουμε την οικονομική δυνατότητα οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι θα κάνουν τη διαφορά. Πάντως είμαι σίγουρος πως οι παίκτες που ήρθαν την περασμένη χρονιά έκαναν τη διαφορά, έκαναν καλή δουλειά’’.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *