Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προγνωστικά Κυριακής. Δεν είναι βραδιά για… biscotto

Καλημέρα και καλή, τελευταία γεμάτη (μέχρι την επόμενη) στοιχηματική Κυριακή.

Τα καλύτερα προγνωστικά της ημέρας:

Λέστερ – Τότεναμ. Αν νικούν η Τσέλσι ή η Λίβερπουλ, η Λέστερ δεν έχει ελπίδα για 4άδα, η Τότεναμ αν ηττηθεί μπλέκει σε σενάρια, θεωρητικά. Γενικώς ματς αναμονής και ουδείς λόγος να έχει πολλά φάουλ. Μέχρι 23, μια χαρά.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. 1-1 η σειρά των ημιτελικών, η «Ενωση» ήταν εξαιρετική στο δεύτερο με τους Μέικον και Γκίκα να βάζουν… από παντού καλάθια και τον Χεζόνια ωσεί παρόντα στο παρκέ. Οριακή νίκη του «εξάστερου» η εκτίμηση για απόψε, σε ματς που μπορούν αμφότερες να βάλουν πάνω από 60 αλλά όχι συνολικά πάνω από 171 πόντους και όχι η ΑΕΚ πάνω από 77. Στη σούμα, 2.20.

Στρασβούργο – Λοριάν. Η τιμή της ισοπαλίας θυμίζει… ιταλικό ματς, επειδή σώνονται και οι δύο αν δε νικήσει η Ναντ (υποδέχεται τη Μονπελιέ) ή ηττηθεί η Μπρεστ (από την Παρί). Με τη σκέψη ότι η ομάδα της Βρέστης έχει λίγες ελπίδες, η ισοπαλία ίσως αποδειχθεί άκυρο σενάριο στην Αλσατία, οι δύο προπονητές διέψευσαν ότι θα κατέβουν για το χηνάρι (και τι να έλεγαν;). Biscotto αποκαλούν τις βολικές ισοπαλίες οι Ιταλοί αλλά δεν θα φάω σήμερα, πήγα στο να μπουν ένα ή δυο γκολ στο β’ ημίχρονο, έτσι για το σασπένς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *