Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προτεραιότητα η παραμονή για τον Moyes

Ο τεχνικός της Sunderland, David Moyes, ξεκαθάρισε πως δε θα διακινδυνεύσει τη σωτηρία της ομάδας του για μια καλή πορεία στο κύπελλο.

Οι «μαυρόγατες» αγωνίζονται το βράδυ στο «Turf Moor», στον επαναληπτικό του 0-0 στο Στάδιο του Φωτός. Δεδομένου ότι στην επόμενη φάση θα περιμένει μία εκ των Bristol City ή Fleetwood, ο δρόμος για τους 16 μοιάζει ανοιχτός. Όμως, ο σκωτσέζος τεχνικός έχει θέσει σαφείς προτεραιότητες. Ύστερα από την ήττα με 1-3 από τη Stoke, η Sunderland έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και πρωταρχικός της στόχος παραμένει η έξοδος από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά, για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο ίδιος αλλά και η ομάδα του δήλωσε :

«Έχουμε αγώνα την Τρίτη το βράδυ. Είμαι χαρούμενος που είμαι ακόμα στο κύπελλο, έχουμε ακόμα πιθανότητες να περάσουμε. Θα ήθελα να περάσω στην επόμενη φάση του κυπέλλου αν ήταν δυνατό. Δε θα θυσίαζα την ύπαρξή μου στην Premier League, να τονίσω, αλλά την ίδια στιγμή θα ήθελα να περάσουμε στο κύπελλο αν μπορούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ως προς το τι ομάδα θα κατεβάσουμε».

Η Sunderland επιστρέφει σήμερα στο Burnley όπου ηττήθηκε με 4-1 από την ομώνυμη ομάδα, μόλις λίγες εβδομάδες πριν, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *