Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πόρτα» σε Palace για Schlupp

Το «σίριαλ» με την παραμονή του Γκανέζου εξτρέμ, Jeffrey Schlupp στη Leicester καλά κρατεί. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα που επιβεβαιώνονται, η Leicester απέρριψε πρόταση από την Crystal Palace για την απόκτησή του, καθώς ο Claudio Ranieri τον κοστολογεί παραπάνω από όσα δίνουν οι Eagles.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, οι Foxes δέχθηκαν προσφορά ύψους 9 εκ. λιρών από την ομάδα του Sam Allardyce, ωστόσο η απάντηση που έδωσαν ήταν αρνητική, παρότι δεν αποτελεί βασικό στέλεχος του συλλόγου.

Μάλιστα, αυτή είναι η πολλοστή προσφορά για τον 24χρονο άσο που απορρίπτει η Leicester, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είπε «όχι» τρεις φορές στην West Bromwich, και παρά την επιθυμία και του ίδιου του παίκτη να αποχωρήσει.

Ο Schlupp δεν έχει βρεθεί στην αποστολή για κανένα από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος των πρωταθλητών Αγγλίας, ενώ υπάρχει η εικασία πως αν τελικά η Palace προσφέρει μεγαλύτερο ποσό, ο παίκτης ίσως τελικά αποχωρήσει από το King Power Stadium.

H Aston Villa είναι, σύμφωνα με τον Τύπο, μια ακόμη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκανέζου, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετρά μόλις εννέα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Να σημειωθεί πως η Leicester ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του εξτρέμ της Norwich, Robbie Brady, που είναι πολύ πιθανό να λογίζεται ως αντικαταστάτης του 24χρονου, αν τελικά πάρει το δρόμο της εξόδου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *