Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο ο De Bruyne

Ο σταρ της Manchester City,Kevin De Bruyne,μπορεί να έχει 4 χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό του,αλλά από ότι φαίνεται οι «Πολίτες» θέλουν από τώρα να επεκτείνουν το συμβόλαιό του για ακόμα περισσότερα χρόνια.

Ο Βέλγος περιμένει σύντομα να ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ομάδα για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου,καθώς απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζει η City με τον Guardiola στο τιμόνι της.

Μέχρι στιγμής,ο De Bruyne έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν,ενώ είναι και ο παίχτης <<κλειδί>> της ομάδας στον επιθετικό τομέα.

Ο Βέλγος,σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το νέο συμβόλαιο.Συγκεκριμένα,δήλωσε:«Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συζητήσεις.Και οι 2 πλευρές περιμέναμε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος πρώτα.Παρόλα αυτά πιστεύω πως σύντομα θα ξεκινήσουμε να συζητάμε για ένα νέο συμβόλαιο.Δεν βιάζομαι στο να γίνει κάποια κίνηση,καθώς έχω ήδη 4 χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα.Είτε είμαι 4,είτε 5,είτε και 6 χρόνια δεν έχει μεγάλη διαφορά για εμένα.Παρόλα αυτά χαίρομαι με αυτήν την κίνηση,καθώς δείχνει πως η ομάδα έχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *