Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σοκ στο 90′ για την United

Και ενώ το ματς έδειχνε πως θα λήξει ισόπαλο, η Basel μίλησε λίγο πριν το τέλος και πήρε τους 3 βαθμούς και ξέρανε τους πάντες.

 

Match Report:
Προσπάθησε να απειλήσει, προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ στο πρώτο μέρος όμως το one team show δεν έφτασε για να πετύχει κάποιο γκολ. Η άκρως ανανεωμένη 11άδα του Mourinho που άφησε να ξεκουραστεί ο De Gea αλλά και να δώσει αγωνιστικά λεπτά στον Rojo δεν κατάφερε να βρει δίχτυα κατάφερε όμως να χάσει μέσα από τα χέρια της την άνετη πρόκριση που με ισοπαλία εξασφάλιζε. Η United απείλησε χωρίς αποτέλεσμα για κάποιο γκολ με σουτ των Martial αλλά και Rojo όμως δεν έφταναν. Η Basel που μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος πίεσε περισσότερο και έστω και στο τέλος κατάφερε να πετύχει γκολ. Στο 90′ οι δύο εξτρέμ συνεργάστηκαν όμορφα με τον Lang να βρίσκει δίχτυα και να παγώνει τους ‘Κόκκινους Διαβόλους’.

Η Manchester United παραμένει πρώτη στον όμιλο με 12 βαθμούς ενώ την ακολουθούν στενά οι Basel και CSKA με 9 βαθμούς. Η πρόκριση για τους ‘Διαβόλους’ δεν έχει χαθεί όμως το τελευταίο ματς για την φάση των ομίλων γεμίζει αχρείαστο άγχος στην ομάδα. Συγκεκριμένα με νίκη της CSKA στο τελευταίο ματς των ομίλων με 5 γκολ η Man United περνάει ως δεύτερη, ενώ με νίκη της Ρωσικής ομάδας με παραπάνω από 6 γκολ, οι ‘Κόκκινοι Διάβολοι’ αποκλείονται.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *