Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στα άκρα οι σχέσεις Ranieri-Ulloa

Το γυαλί ανάμεσα σε Claudio Ranieri και Leonardo Ulloa φαίνεται πως πλέον έχει ραγίσει για τα καλά, με αφορμή το αίτημα μεταγραφής που κατέθεσε πριν μερικές ημέρες ο Αργεντινός φορ της Leicester.

Συγκεκριμένα, ο Ulloa επιθυμεί να αποχωρήσει από το King Power Stadium με προορισμό την Ισπανία και την Alaves, λόγω του λιγοστού χρόνου συμμετοχής του, τη στιγμή που ο Ranieri δήλωσε πριν το παιχνίδι με την Southampton πως θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και πρέπει να υπολογίζεται η θέση του προπονητή και του συλλόγου.

Η απάντηση, λοιπόν, ήρθε από τον ατζέντη του Ulloa, Horacio Rossi, ο οποίος χαρακτήρισε «εγωιστή και εγωκεντρικό» τον Ιταλό προπονητή αναφορικά με τη στάση του αυτή, ενώ τόνισε πως είχε πει ψέματα στον Αργεντινό αναφορικά με τα σχέδιά του για εκείνον.

«Ως ατζέντης του Ulloa, κουράστηκα με τα ψέματα του Claudio Ranieri και του Jon Rudkin (τεχνικός διευθυντής της Leicester). Στην προετοιμασία της ομάδας στις ΗΠΑ, ο Ranieri υποσχέθηκε στον Ulloa ότι δεν θα αγοράσει άλλο επιθετικό. Ωστόσο, αγόρασε τον Islam Slimani και υποσχέθηκε στον Ulloa ότι θα μπορέσει να αποχωρήσει αν θέλει, κάτι που δεν σεβάστηκε», σημείωσε ο Rossi και συνέχισε:

«Επίσης, υποσχέθηκε στον Ulloa ότι θα του προσφερόταν νέο συμβόλαιο, κάτι που επίσης δεν εκπληρώθηκε. Έτσι, ο παίκτης αποφάσισε να ζητήσει επίσημα μεταγραφή. Ακόμη και τώρα, ο Ranieri, σε ένα περίεργο μήνυμα προς τον Τύπο, είπε ότι πιστεύει πως ο Ulloa θα παραμείνει, κάτι που δεν είναι αληθές. Συμπεριφέρεται σαν ένας εγωιστής και εγωκεντρικός, που δεν ενδιαφέρεται για κάποιον ο οποίος πάλεψε για εκείνον και τον βοήθησε να κατακτήσει την Premier League. Ο προπονητής καταστρέφει την καριέρα του Ulloa με το να τον αναγκάζει να παραμείνει, σε μια σεζόν που έχει ξεκινήσει βασικός μία φορά μόνο στην Premier League».

Καταλήγοντας, ο ατζέντης του 30χρονου επιθετικού, τόνισε: «Ο προπονητής θέλει να τον υποχρεώσει να παραμείνει για να παίζει δύο παιχνίδια το χρόνο, ενώ έχει τους Jamie Vardy, Slimani και Shinji Okazaki. Τώρα θα το επιτρέψουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *