Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Κυριακής: Ολλανδία – Βέλγιο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ολλανδία – Βέλγιο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά στην ιστορία τους 128 φορές! Τις περισσότερες σε φιλικά, με το πρώτο ματς τους να καταγράφεται στις 30/4/1905 με εκτός έδρας νίκη των Ολλανδών με 4-1, όπως ακριβώς και στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Με συνοπτικές διαδικασίες η Ολλανδία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Πολωνίας και διατήρησε το προβάδισμά της έναντι του Βελγίου. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης διατήρησε τον έλεγχο και με ένα γκολ ανά ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδι. Ο Γκακπό άνοιξε το σκορ στο 14’ με προβολή εξ’επαφής, προϊόν μιας πανέμορφης ομαδικής ενέργειας. Ο Μπέργκβαϊν κλείδωσε τη νίκη με εύκολο πλασέ από κοντά στο 60’, με τους Ολλανδούς να κρατούν το μηδέν μέχρι το τέλος για πρώτη φορά μετά από έξι παιχνίδια. Μόνο με αυτοκτονία χάνεται πλέον η πρώτη θέση καθώς η ομάδα του Φαν Χάαλ παίζει για… δυόμιση αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία και ήττα μέχρι δύο γκολ διαφορά).

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – koubanezos.gr

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να φάνηκε ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Ουαλία, όμως εν τέλει αγχώθηκε για να πάρει τη νίκη το Βέλγιο. Με εξαιρετική εμφάνιση, 15 τελικές και προβάδισμα δύο τερμάτων, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήγαν στα αποδυτήρια άνετοι για την κατάκτηση της τρίτης νίκης τους στο Nations League. Πρωταγωνιστές οι Ντε Μπρόινε και Μπατσουαγί, που είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ ο καθένας. Μετά την ανάπαυλα όμως άλλαξαν τα δεδομένα, οι Βέλγοι παρουσιάστηκαν πιο χαλαροί και μόλις στο 50’ ήρθε η μείωση του σκορ από τον Μουρ. Στην πραγματικότητα οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα μετά το 2-1, όμως και πάλι το γεγονός πως το Βέλγιο δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς προβλημάτισε.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *