Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Πέμπτης: Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Μια εντελώς νέα ομάδα ο Ερυθρός, με μια ηχηρή απόκτηση και μια ηχηρή αποχώρηση. Νεμάνια Νέντοβιτς και Ντέγιαν Ράντονιτς αντέστρεψαν τους ρόλους τους, με τον Σέρβο guard να επιστρέφει στην ομάδα που μεγαλούργησε μετά από πολλά χρόνια, και τον κόουτς Ράντονιτς να δοκιμάζει μια νέα πρόκληση στον Παναθηναϊκό. Χόλαντ, Ραντούλιτσα, Μάρτιν, Μπέντιλ αλλά και ο Τζέιλεν Άνταμς είναι οι μεταγραφές που θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς, η οποία ωστόσο την φετινή σεζόν φαντάζει πιο αδύναμη από τις περασμένες χρονιές. Επικράτησε δύσκολα στον τελευταίο αγώνα που έδωσε πριν τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπούντουτσνοστ με 69-65.

Δείτε επίσης: Κάνε δωρεάν εγγραφή στο μεγάλο στοιχηματικό chat του telegram

Συνεχίζεται η δύσκολη -κυρίως επιθετικά- περίοδος η οποία διανύει ο Παναθηναϊκός, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Άρη. Ο «Εξάστερος» άνοιξε την αυλαία του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος με ήττα στην Θεσσαλονίκη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τον Άρη. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναζητεί λύσεις, και μέσα σε όλα του προστίθεται ακόμα ένα πρόβλημα, αυτό του τραυματισμού του starter power forward Ντέρικ Ουίλιαμς. Απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Σέρβος προπονητής θα προσπαθήσει να βγάλει έναν… άσσο από το μανίκι, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει την πρώτη του νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα. Μεγάλο “στοίχημα” και η ψυχολογία η οποία διακατέχει τους αθλητές της αθηναϊκής ομάδας αυτή τη στιγμή, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *