Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο 2.03

Δεσπόζει το ντέρμπι της αγωνιστικής ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Ρεπορτάζ: Δεν έγινε η ρεβάνς με την ΑΕΚ λόγω των καιρικών φαινομένων, έτσι στον ΠΑΟΚ είχαν χρόνο να προετοιμαστούν για ίσως το κομβικότερο ματς της σεζόν. Με ενδεχόμενη νίκη του, δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αν και ο Ολυμπιακός έχει μαξιλάρι ασφαλείας, τους 9 βαθμούς. Στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις του το over έχει επιβεβαιωθεί στις 6 ενώ ο ΠΑΟΚ σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε 7 από τις τελευταίες 8.

 

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Λάρισα, 1988. Το πρωτάθλημα… των ούρων

 

Ούτε η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό έγινε, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να πηγαίνουν στο ματς της χρονιάς ξεκούραστοι. Έκαναν σεφτέ στο 2022 με τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά αγωνιστικά δεν πείθουν σε καμία περίπτωση. No/goal οι 7 από τις τελευταίες 8 αναμετρήσεις των Πειραιωτών. Στον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων το over επιβεβαιώθηκε μόλις δύο φορές.

Δεν είναι καλά ο Ολυμπιακός και το γνωρίζει. Το μομέντουμ του θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, αλλά επί Μαρτίνς ο Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Βασική επιλογή να κυλήσει με ισορροπία το πρώτο μέρος και να πάμε στην ισοπαλία ημιχρόνου στο 2.03.

Σε ένα παιχνίδι, de, που πρωταρχικά ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τη νίκη και ο Ολυμπιακός δε παύει επιθετικά να είναι ικανότατος, το όριο στα σουτ στα 19,5 ίσως ξεπεραστεί. Σε απόδοση 2.00 τα over 19,5 σουτ.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά σήμερα στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *