Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τετάρτης: Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Άλμπα – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες για την Euroleague, οι νίκες είναι μοιρασμένες και για τις δύο ομάδες, με πέντε η κάθε μια.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Φανταστικό ξεκίνημα για την Άλμπα Βερολίνου στην φετινή Euroleague. Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την στιγμή στην Ευρώπη τίθεται αντιμέτωπη ενάντια στον Παναθηναϊκό, έχοντας -κακά τα ψέματα- το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Νίκες όπως αυτή απέναντι στην Παρτιζάν και την Αρμάνι Μιλάνο, δίνουν τρομερό… boost στους Γερμανούς, που θέλουν να συνεχίσουν να εκπλήσσουν το μπασκετικό πλανήτη.

Δείτε επίσης: Μακροχρόνια Μουντιάλ 2022: Ποντάρεις σήμερα, πληρώνεσαι… αδρά τον Δεκέμβριο

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες την περασμένη εβδομάδα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο διπλό για την συνέχεια. Γκριγκόνις και Πονίτκα έκαναν το καλύτερό τους ματς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και οδήγησαν την ομάδα σε ένα θετικό αποτέλεσμα που φέρνει ηρεμία και αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Την Κυριακή η ομάδα του Ράντονιτς επιβλήθηκε του Λαυρίου για το ελληνικό πρωτάθλημα και βελτίωσε ακόμα περισσότερο την επίδοσή της.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *