Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο κυνήγι του Mbappe και η City

H Manchester City είναι η νέα ομάδα που μπήκε στην κούρσα για την απόκτηση του φαινομένου Kylian Mbappe από τη Monaco, σύμφωνα με τον Ισπανό αναλυτή Graham Hunter.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι «Citizens» εξετάζουν την περίπτωση του 18χρονου Γάλλου ως εναλλακτική του Alexis Sanchez, ο οποίος αποτελεί το βασικό στόχο του Pep Guardiola για τα άκρα της επίθεσης. Ο Mbappe έχει συνδεθεί έντονα όλο αυτό το διάστημα με την Arsenal, αφού αποτελεί διακαή πόθο του συμπατριώτη του, Arsene Wenger, αλλά και με τις Real Madrid και Paris Saint-Germain.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sky Sports, οι άνθρωποι της City επιχειρούν να πείσουν τον νεαρό πως μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο υπό τις οδηγίες του Guardiola και ότι θα λάβει έναν πολύ καλό μισθό. Βέβαια, το προβάδισμα για την υπογραφή του εξακολουθεί να έχει η Real Madrid, με τον Zinedine Zidane να γνωρίζει πολύ καλά τον Mbappe αλλά και τον ίδιο τον παίκτη να έχει δηλώσει ότι η «Βασίλισσα» αποτελεί την πρώτη του επιλογή.

Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος διεθνής πέρυσι σκόραρε 27 φορές με τη Monaco παρά το νεαρό της ηλικίας του και ήταν καθοριστικός στην πορεία των Μονεγάσκων μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *