Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο «σκοτάδι» ο Toure για τον παραγκωνισμό του

Το περσινό «σίριαλ» ανάμεσα σε Pep Guardiola και Yaya Toure ίσως έχει φέτος δεύτερο κύκλο, αφού ο Ιβοριανός άσος δείχνει να βρίσκεται ξανά στο περιθώριο.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν οδηγηθεί σε τεντωμένο σκοινί πέρυσι, όταν ο τεχνικός της Manchester City είχε αφήσει εκτός αποστολής για το Champions League τον 34χρονο, όμως τελικά τότε οι δυο τους τα βρήκαν και ο Toure αποτέλεσε κανονικά στέλεχος των «Citizens» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ωστόσο, τη φετινή σεζόν έως τώρα ο Ιβοριανός δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό σε επίσημο ματς, ενώ έχει μείνει εκτός αποστολής στα τελευταία τρία της ομάδας του, κάτι που τον έχει παραξενέψει. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν έχει υπάρξει κάποια διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και τον προπονητή του, ενώ διαψεύδει πως ο λόγος της εξαίρεσής του είναι το ότι δεν ήταν εντελώς έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης.

Ο ίδιος ο Toure, σύμφωνα με την Daily Mirror, παραμένει σε άγνοια σχετικά με το τι πρέπει να κάνει για να επανέλθει στα πλάνα του Guardiola και αναμένεται με αγωνία τι θα συμβεί με την περίπτωσή του στα επόμενα παιχνίδια, ιδίως μετά και την επιστροφή του Ilkay Gundogan.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *