Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχίζει τα «αινίγματα» ο Courtois

Διαρκώς αινιγματικός εμφανίζεται σε κάθε του δήλωση ο Thibaut Courtois, εγείροντας διαρκώς ερωτηματικά γύρω από το μέλλον του.

Ο πορτιέρο της Chelsea, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει σε 18 μήνες, υπογράμμισε ότι θα σκεφτεί όλες τις πιθανές επιλογές του, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι είναι χαρούμενος στο Λονδίνο παρά τα όσα ακούγονται.

«Η ιδιωτική μου περίπτωση δεν είναι πάντα εύκολη. Αλλά το περίμενα να συμβεί (σ.σ. η πρώην κοπέλα του, με την οποία έχει δύο παιδιά) να μετακομίσει στην Ισπανία, κάτι που έχει επίσης επιρροή πάνω μου. Αγαπώ τα παιδιά μου μέχρι θανάτου, όταν μου λείπουν, μερικές φορές αναρωτιέμαι «δεν θα έπρεπε να παίζω στην Ισπανία τα επόμενα χρόνια;». Αυτός είναι και ο λόγος που παίρνω το χρόνο μου για να αποφασίσω για την ανανέωση του συμβολαίου μου», δήλωσε ο 25χρονος και πρόσθεσε:

«Η κατάστασή μου διαρκώς μεταβάλλεται, αλλά σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα νιώθω πολύ καλά στην Chelsea. Δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην υπογράψω νέο συμβόλαιο. Απλώς θέλω να ζυγίσω όλες τις επιλογές, τα πάντα θα πρέπει να είναι σωστά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις, ούτε εγώ ούτε η Chelsea. Mέσα σε μερικούς μήνες θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι και θα μιλήσουμε ανοιχτά. Δεν υπάρχει πίεση, εκτός από τα ΜΜΕ. Ο σύλλογος το γνωρίζει, θέλω μια συμφωνία πριν το τέλος της σεζόν».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *