Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχίζει το «κυνήγι» του Sanchez η PSG

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα τραβήξει μάλλον η υπόθεση παραμονής ή μη του Alexis Sanchez στο Λονδίνο, αφού η Paris Saint-Germain δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει την πίεση στην Arsenal.

Οι Παριζιάνοι εδώ και αρκετό καιρό έχουν βάλει στόχο να αποκτήσουν τόσο τον Χιλιανό όσο και τον Neymar της Barcelona, και σκοπεύουν να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα για να το καταφέρουν. Και παρότι ακόμη δεν έχει κατατεθεί επίσημη προσφορά στην Arsenal, σύμφωνα με το Sky Sports η PSG ετοιμάζει προσφορά μεγαλύτερη των 40 εκατομμυρίων λιρών για τον 28χρονο επιθετικό, προτείνοντας μάλιστα στον ίδιο εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 250.000 λιρών.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Sanchez εκπνέει σε ένα χρόνο από τώρα και ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει, κάτι που σημαίνει ότι οι «Gunners» αν δεν αποδεχθούν την προσφορά της γαλλικής ομάδας πιθανότατα θα αναγκαστούν να τον χάσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. O Arsene Wenger πάντως δεν πτοείται από όλα αυτά και εξακολουθεί να εμμένει στην θέση πως ο Χιλιανός δεν πρόκειται να πωληθεί.

Πάντως υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον κάποια κίνηση και από τη Manchester City για τον Sanchez, ο οποίος τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Pep Guardiola από τη θητεία τους στη Barcelona.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *