Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα βάζει με την τύχη ο Ranieri

Με την τύχη της Leicester αλλά και τη συγκέντρωση των παικτών του τα βάζει ο Claudio Ranieri, ο οποίος μίλησε με αφορμή τη βράβευση ως καλύτερος προπονητής της χρονιάς.

Η Leicester μπορεί την περασμένη σεζόν να μάγεψε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την πορεία της προς το όνειρο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως φέτος επανήλθε στα επίπεδα του παρελθόντος. Εξαίρεση βέβαια αποτελεί η πορεία των «Αλεπούδων» στο Champions League, όπου αντιμετωπίζουν στους «16» την Sevilla και έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Claudio Ranieri μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει η περσινή τύχη, και παράλληλα έκανε λόγο για τη συγκέντρωση των παικτών του στους αγώνες, όπου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μεγαλύτερη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είναι εύκολο, αλλά και η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Την περσινή σεζόν, κάθε φορά οι αντίπαλοι μας έχαναν τις ευκαιρίες τους, αλλά τώρα όλες καταλήγουν στα δίχτυα. Είναι επίσης αλήθεια ότι ίσως δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στην Premier League γιατί σκεφτόμαστε ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση νικώντας την επόμενη αγωνιστική. Στο Champions League είναι διαφορετικά. Είναι μία νέα διοργάνωση για εμάς, η οποία μας βοηθά να συγκεντρωνόμαστε απόλυτα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *