Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα «σκάει» για Dier η United (;)

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Eric Dier σκέφτονται στην Manchester United σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα με τη διοίκηση του συλλόγου να είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Eric Dier είναι μία από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις παικτών της Tottenham αλλά και της Premier League. Ο νεαρός Άγγλος ήρθε στην Tottenham πριν από τρία καλοκαίρια ως η πρώτη μετεγγραφή του Mauricio Pochettino στα «Σπιρούνια» και μέχρι τότε δεν ήταν ευρέως γνωστός. Ο Αργεντινός είδε το ταλέντο του και από κεντρικό αμυντικό τον μετέτρεψε σε αμυντικό χαφ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι εμφανίσεις αυτές δεν έχουν περάσει απαρατήρητες με την Manchester United να είναι έτοιμη, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Νησί, να δώσει ακόμα και 40 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της. Μετά την αποχώρηση του Schweinsteiger και την ενδεχόμενη απόσυρση του Michael Carrick στην United θέλουν ένα αμυντικό χαφ μεγάλης αξίας και ο Dier φαντάζει ως η ιδανική περίπτωση και μένει να φανεί η πρόθεση τόσο των Λονδρέζων όσο και του ίδιου του παίκτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *