Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τι συμβαίνει με τον David Luiz;

Σε ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση έχει εξελιχθεί η εξαίρεση του David Luiz από την χθεσινή αποστολή για τον αγώνα με την Manchester United και το μέλλον του Βραζιλιάνου κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι στο Λονδίνο.

Ο Antonio Conte άφησε τον Luiz εκτός αποστολής από το χθεσινό ματς, ενώ μετά το παιχνίδι, ερωτηθείς για το αν ο 30χρονος έχει μέλλον στο Stamford Bridge, αποκρίθηκε: «Δεν γνωρίζω. Ο Andreas Christensen είναι το παρόν και το μέλλον της ομάδας». Παρόλα αυτά, υποστήριξε ότι η απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο έγινε καθαρά για λόγους τακτικής.

Εντούτοις, το Sky Sports, σε σημερινό του ρεπορτάζ αναφέρει ότι στην πραγματικότητα υπήρξε όντως θέμα ανάμεσα σε Conte και Luiz, που προέκυψε μετά την ήττα από τη Roma. Όπως υπογραμμίζεται, ο Luiz αμφισβήτησε την τακτική του προπονητή του στο ματς με τους Ρωμαίους και ως αποτέλεσμα ο Conte τον έστειλε να προπονηθεί μόνος του την Κυριακή.

Να σημειωθεί πως οι εν λόγω ισχυρισμοί διαψεύστηκαν από πλευράς Chelsea, ωστόσο η υπόθεση εμφανίζει αρκετές ομοιότητες με εκείνη του Diego Costa, που μετά από ένα «σίριαλ» μηνών, κατέληξε στην Atletico Madrid.

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *