Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το γύρισε ο Vardy, αλλά δεν έφτασε

Τα αδύνατα δυνατά έκανε η Leicester για να πάρει το ματς, όμως η Huddersfield στάθηκε στο ύψος τον περιστάσεων και δεν…χαρίστηκε στις «Αλεπούδες»

Οι γηπεδούχοι πήραν πρώτοι το προβάδισμα μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν δίχτυα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Sabiri για την Huddersfield, είδε την κεφαλιά να μπλοκάρετε από τον τερματοφύλακα της Leicester ενώ λίγο αργότερα ούτε και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πότε με τον νεαρό απόκτημα από την City, Iheanacho και πότε από τον Mahrez και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες να προκριθούν από το πρώτο ημίχρονο όμως το σκορ έμεινε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η ασφυκτική πίεση και της Huddersfield αλλά και της Leicester απέδωσε καρπούς. Μόλις στο 46′ ο Depoitre κατάφερε να ξεκολλήσει την ομάδα του από το μηδέν. Με ασίστ του δραστήριου Sabiri ο νεαρός παίκτης σούταρε από την μικρή περιοχή και βρήκε τα δίχτυα του Schmeichel. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Vardy εκτελεί το κερδισμένο από τον Andy King πέναλτι και ισοφαρίζει για την ομάδα του. Παρά τις προσπάθιες και από τις δύο μεριές το τελικό σκορ του αγώνα παρέμεινε στο 1-1 χαρίζοντας από έναν βαθμό και στις 2 ομάδες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *