Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το λάθος του Guardiola

Σε μια παραδοχή προέβη ο τεχνικός της Manchester City, Pep Guardiola, αναφορικά με το ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που θεωρεί πως έπραξε τη φετινή σεζόν.

Ο Guardiola, μιλώντας στην Manchester Evening News, σημείωσε πως μετανιώνει για το πως διαχειρίστηκε το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του και τόνισε ότι αυτό κόστισε σημαντικούς βαθμούς:

«Κάτι το οποίο έχω μετανιώσει είναι το ότι, ενώ ήξερα πως δεν είμαστε συμπαγείς εντός περιοχής, δεν έπραξα προκαταβολικά για να το διορθώσω. Ήδη από το ματς με την Steaua Bucharest τον Αύγουστο, το σκορ θα μπορούσε να είναι 12-0. Χάσαμε δύο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες. Ήμουν χαρούμενος που προκριθήκαμε, όμως μετά, απέναντι στην Everton και τη Middlesbrough, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να παίξουμε πολύ, πολύ καλά για να κερδίσουμε. Όταν συνέβη, δεν κερδίσαμε τρία ή τέσσερα ματς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα και υποφέραμε», σημείωσε ο Καταλανός προπονητής.

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα και να ελαχιστοποιήσουμε τέτοιες καταστάσεις, ειδικά στα μεγάλα ματς (σ.σ. αναφερόμενος στο ματς με την Chelsea). Ήμασταν καλοί, όμως όχι όσο θα έπρεπε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να διεκδικήσουμε την Premier League», κατέληξε ο Guardiola.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *