Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τόσο όσο από την Liverpool

Χωρίς να δυσκολευτεί πολύ και να ανεβάσει ταχύτητες η Liverpool πήρε μία εύκολη νίκη κόντρα στην Plymouth, και το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του FA Cup.

Η ομάδα του Jurgen Klopp ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, χάρη στο γκολ του Lucas στο 18′ με το σκορ να παραμένει έτσι μέχρι τέλους.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, στυλ που προσέφερε η Liverpool με τους «Κόκκινους» να χάνουν από νωρίς, στο 7′ και στο 11′ δύο καλές ευκαιρίες με τον Sturridge και τον Coutinho όμως και οι δύο δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Ότι δεν κατάφεραν οι δύο επιθετικογενείς παίκτες, πέτυχε ένας αμυντικός χαφ. Ο Lucas Leiva πήρε το όπλο του και μετά από σέντρα του Coutinho στο 18′ ο Βραζιλιάνος πήρε την κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η καλύτερη ευκαιρία για την Plymouth ήρθε στο 33′ με τον Garita, ο οποίος πριν εκτελέσει τον Karius μέσα από την περιοχή, δέχθηκε το κόψιμο από τον Arnold, σταματώντας τη φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια νερά με την Liverpool με τον Origi να κάνει αισθητή την παρουσία του στο 57′ με ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Η Plymouth προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο δεύτερο ημίχρονο σποραδικά, με μία αξιόλογη ευκαιρία στο 69′ αλλά και προς το τέλος του αγώνα, το σκορ όμως παρέμεινε ως είχε, με το 0-1 να είναι το τελικό σκορ.

Ενδεκάδες

Plymouth: McCormick, Threlkfeld, Songo’o, Bradley, Purrington, Fox, Carey, Donaldson, Jervis, Slew, Garita

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Gomez, Lucas, Moreno, Stewart, Coutinho, Ejaria, Woodburn, Sturridge, Origi

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *