Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τώρα αυτό έλειπε του Pep

Άσχημα τα νέα που μεταδίδουν από το πρωί τα Αγγλικά μέσα. Ο αμυντικός της Manchester City, που έγινε και αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι, Stones φαίνεται πως θα λείψει για αρκετό καιρό από τα γήπεδα.

 

Τα χειρότερα για τον Άγγλο αμυντικό μετέφερε ο Pep Guardiola που κατηγόρησε τις διεθνής υποχρεώσεις για τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη του. Ο John Stones που ενώ ξεκίνησε ως βασικός στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Leicester, έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Όπως επιβεβαιώθηκε ο Άγγλος υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες. Ο Stones δεν έχει χάσει κανένα αγωνιστικό λεπτό μέχρι στιγμής με τους ‘Πολίτες’ ενώ έπαιξε κανονικά και στις 2 φιλικές αναμετρήσεις των ‘Τριών Λιονταριών’ την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Guardiola εμφανώς εκνευρισμένος με την κατάσταση και τον τραυματισμό του παίκτη του που θα χάσει το ντέρμπι του Manchester τον Δεκέμβριο, είπε:

«Πριν τα διεθνή φιλικά, το σώμα είναι σώμα. Την αγωνιστική περίοδο περιμένουμε πολλά από τους παίκτες, το ίδιο και η FIFA.»

Η απουσία του κεντρικού αμυντικού είναι σημαντικό πλήγμα για την Manchester City που μοιάζει ασταμάτητη αυτή τη στιγμή σε Ευρώπη και Αγγλία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *