Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αναστήθηκε στο 90′ η Sunderland

Η Sunderland μπορεί για 90′ λεπτά να έπαιζε την παρουσία της στην Premier League, όμως το γκολ του Borini έδωσε το 2-2 κόντρα στην West Ham που πήρε ένα σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας.

Η Sunderland υποδέχθηκε για την 33η αγωνιστική της Premier League την West Ham με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2 και να παίρνουν από ένα βαθμό, με τις «Μαυρόγατες» να είναι ικανοποιημένες με βάση την εξέλιξη του αγώνα, την ώρα που το κλίμα για τον Slaven Bilic στην West Ham γίνεται όλο και πιο βαρύ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5′ με τον Ayew, για να ισοφαρίσει στο 26′ ο Khazri, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Collins έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του για να ισοφαρίσει στο τέλος ο Borini.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την West Ham η οποία μόλις στο 5′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν o Ayew βρέθηκε σε θέση βολής και όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 0-1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 21′ όταν ο Snodgrass κινήθηκε από τα πλάγια και μπήκε προς την μεγάλη περιοχή με τον Σκωτσέζο να δοκιμάζει το πόδι του όμως ο Pickford μπλόκαρε τη μπάλα.

Παρόλο που η West Ham είχε τον έλεγχο του αγώνα η Sunderland κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26′ όταν ο Anichebe βρήκε εξαιρετικά με κεφαλιά τον Khazri στην μικρή περιοχή και αυτός από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 και έβαλε φωτιά στο Stadium of Light.

Τα «Σφυριά» θα μπορούσαν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 34′ όταν ο Ayew βρέθηκε ανενόχλητος στη μεγάλη περιοχή όμως αντί να δώσει στον ελεύθερο Snodgrass προτίμησε να σουτάρει με τον Pickford να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ότι δεν κατάφερε να πετύχει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η West Ham, το πέτυχε με την έναρξη του δεύτερου. Συγκεκριμένα στο 47′ ο Snodgrass εκτέλεσε κόρνερ με τον Collins να σηκώνεται ψηλότερα από όλους και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του με τους παίκτες του Slaven Bilic να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Και ενώ το παιχνίδι κυλούσε με την West Ham να φαινόταν έτοιμη να πανηγυρίσει ένα πολύ σημαντικό διπλό, η Sunderland… αναστήθηκε. Συγκεκριμένα στο 90′ μετά από σέντρα ο Anichebe σηκώθηκε μαζί με τον Randolph για να πάρουν τη μπάλα, με τον Borini να παίρνει το «ριμπάουντ» και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *