Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φαβορί πλέον στο EURO η Αγγλία

Ενώ ετοιμαζόμαστε για τα προημιτελικά του EURO, ολοένα και αυξάνεται το ενδιαφέρον για τις αποδόσεις του νικητή και του πρώτου σκόρερ. Με οκτώ ομάδες να έχουν απομείνει στο κάδρο, όλοι ονειρεύονται τον τελικό του Λονδίνου, στις 11 Ιουλίου, και μυρίζουν από τώρα το καθαρό ασήμι του τροπαίου. Φυσικά οι αποδόσεις για τον νικητή, τον καλύτερο παίκτη, αλλά και στο στοίχημα σε σκόρερ έχουν αλλάξει.

Φαβορί είναι πλέον η Αγγλία. Οι Αγγλοι έχουν θεωρητικά το ευκολότερο έργο στο δρόμο προς τα ημιτελικά, αφού τα υπόλοιπα φαβορί είναι στοιβαγμένα στην άλλη πλευρά του ταμπλό. Ετσι προσφέρονται στο 3.00 για να το… φέρουν σπίτι. Ακολουθούν παρέα Ιταλία και Ισπανία, με απόδοση στο 5.00.

Στο 8.00 έχει πλέον υποχωρήσει το Βέλγιο. Τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά, όμως η είδηση πως οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ θα χάσουν τον προημιτελικό με την Ιταλία έγειρε την πλάστιγγα. Στο 11.00 βρίσκουμε τη Δανία και στο 26.00 την αντίπαλό της στους «8», την Τσεχία. Στο 26.00 και η Ελβετία, ενώ η Ουκρανία είναι η… ουραγός των αποδόσεων, στο 34.00.

Πρώτος σκόρερ

Η Πορτογαλία έχει πλέον αποχαιρετήσει, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόλαβε να πετύχει πέντε γκολ. Ετσι, με απόδοση στο 2.40 είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού. Ακολουθούν ο Τσέχος Πάτρικ Σικ (4 γκολ, 5.00), ο Βέλγος Ρομέλου Λουκάκου (3 γκολ, 5.00), ο Αγγλος Ραχίμ Στέρλινγκ (3 γκολ, 8.00) και ο Ιταλός Τσίρο Ιμόμπιλε (2 γκολ, 20.50).

MVP

Δύο Βέλγοι και ένας Άγγλος είναι τα φαβορί για το βραβείο του MVP. Ο λόγος για τον Ρομέλου Λουκάκου (Βέλγιο, 8.00), τον Κέβιν Ντε Μπρόινε (Βέλγιο, 10.00) και τον Ραχίμ Στέρλινγκ (Αγγλία, 10.00). Ακολουθούν οι Σέρχιο Μπουσκέτς (Ισπανία, 16.00), Πάτρικ Σικ (Τσεχία, 16.00) και Τσίρο Ιμόμπιλε (Ιταλία, 20.00).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *