Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Φεύγει ο Jack Wilshere από το Emirates?

Φεύγει ο Jack Wilshere από το Emirates?

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, υπήρχε η πίστη στο Emirates ότι ο Jack Wilshere θα έβαζε την υπογραφή του σ’ ένα νέο συμβόλαιο.

Η Διοίκηση της Arsenal έδειχνε τη διάθεση να κρατήσει τον παίκτη, δηλώνοντας την πρόθεση της αυτή μ’ ένα συμβόλαιο που θα του απέφερε 110.000 λίρες την εβδομάδα καθώς και 65.000 σε bonus!

Ο ίδιος ο παίκτης έδειχνε επίσης ‘απελπισμένος’ να παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι ο χρόνος συμμετοχής του αποτελεί και το κλειδί για το μέλλον του.

Ο Emery που ανέλαβε πλέον ως νέος manager της ομάδας επιβεβαίωσε τους φόβους του Wilshere, στον οποίο-σύμφωνα με την Mirror, δήλωσε ότι δεν τον θεωρεί ως βασικό στον κορμό της ομάδας που σκέφτεται να δημιουργήσει.

Συνεπώς αν και ο Emery θα ήθελε πολύ τον παίκτη να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ήταν ξεκάθαρο ότι θα τον χρησιμοποιούσε μόνο για να ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες.

Ο Wilshere ο οποίος άφησε πίσω του τους τραυματισμούς που ανέκοψαν τον ρυθμό της καριέρας του, νιώθει και πάλι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, και αναμένεται να αποχωρήσει από το Emirates με τη λήξη του συμβολαίου του τον επόμενο μήνα!

Μνηστήρες για την υπογραφή του εννοείται πως υπάρχουν, όπως η West Ham-την οποία και υποστήριζε ως πιτσιρικάς, η Everton αλλά και η Wolves που ανέβηκε φέτος!

Από Ιταλία ακούγονται τα ονόματα των AC Milan, Juventus και Sampdoria!

Προφανώς θα τον κερδίσει η ομάδα εκείνη που εκτός από τα οικονομικά κίνητρα θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής!

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Φεύγει ο Jack Wilshere από το Emirates?

Φεύγει ο Jack Wilshere από το Emirates?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *