Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Χωρίς δύο στην Ευρώπη η Tottenham

Δύο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές επέλεξε να αφήσει εκτός λίστας για το Champions League o Mauricio Pochettino, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Ο τεχνικός της Tottenham δεν δήλωσε στην 25μελή λίστα της ομάδας του τον επιθετικό Vincent Janssen, ο οποίος είχε μια κακή σεζόν πέρυσι και δεν δείχνει να είναι στα αρχικά του πλάνα φέτος, όπως και τον Eric Lamela, που παραμένει στα πιτς εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Ο Janssen έφτασε κοντά στην πόρτα της εξόδου την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με τη μεταγραφή του στη Brighton να ναυαγεί, ενώ με την άφιξη και του Fernando Llorente πολύ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής φέτος.

Όσο για τον Lamela, εδώ και 11 μήνες προσπαθεί να ξεπεράσει έναν τραυματισμό, ενώ είχε υποβληθεί και σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και ο χρόνος επιστροφής του παραμένει άγνωστος.

Αντίθετα με τους δύο προαναφερθέντες, στη λίστα των «Spurs» βρίσκονται τόσο τα νέα αποκτήματα του συλλόγου (Juan Foyth, Serge Aurier, Fernando Llorente, Davinson Sanchez και Paulo Gazzaniga), όπως και οι Kevin N’Koudou και Moussa Sissoko που δεν έχουν κερδίσει ως τώρα την εμπιστοσύνη του Pochettino.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *