Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όταν ο Ribery δεν έκανε στον Sir Alex

Χρειάστηκαν μονάχα 45 λεπτά για να ρίξει άκυρο ο Sir Alex Ferguson στο αστέρι της Bayern Munich. Ο Γάλλος διεθνής, Franck Ribery φαίνεται πως δεν έκανε καλή εντύπωση στον προπονητή της United.

Η χρονιά είναι 2006. Ο 22χρονος τότε Ribery αγωνιζόταν για την Γαλλική Marseille. Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε στην προσωπική του συλλογή ο Alastair Campbell, κοντινός φίλος του Tony Blair, μάζι με τον Sir Alex παρακολούθησαν τον αγώνα μεταξύ Bolton Wanderers και Marseille για χάρη του τότε UEFA Cup του 2006.

Ο μεγάλος προπονητής παρακολούθησε μονάχα 45 λεπτά τον Γάλλο, και έκρινε πως δεν θα ήταν καλή μεταγραφή για τους «Κόκκινους Διαβόλους» του. Ο Campbell αποκαλύπτει στο βιβλίο του: «Ο Alex παρακολουθούσε τον Franck Ribery, τον ακραίο επιθετικό της Marseille, αλλά αποφάσισε στο ημίχρονο, πως δεν ήταν αρκετά καλός για την United.»

Η ιστορία μετά το περιστατικό, λίγο πολύ γνωστή. Ο Ribery υπογράφει για την Bayern Munich όπου μέχρι τώρα έχει κατακτήσει 7 τίτλους στην Bundesliga  αλλά και Cl τη σεζόν 2012/13.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *