Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άρεσαν στον Conte οι «δεύτεροι»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των αναπληρωματικών της Chelsea στο παιχνίδι κόντρα στην Peterborough, εμφανίστηκε ο Ιταλός τεχνικός.

Στην ενδεκάδα των «Μπλε» μετείχαν οι John Terry, Kurt Zuma, Michy Batshuayi, Nathaniel Chalobah και Ruben Loftus-Cheek, βοηθώντας την ομάδα τους να επικρατήσει με 4-1 και προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Antonio Conte: «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας και το αποτέλεσμα, επειδή μπορούμε να βρισκόμαστε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Κάναμε εννέα αλλαγές, επειδή θεωρώ πως σε αυτό το παιχνίδι είχα την ευκαιρία να δω κάποιους παίκτες, που δεν παίζουν πολύ αυτήν την περίοδο. Είδα πολλά θετικά. Πιστεύω πως αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, αλλά δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και το πως να είμαστε ομάδα. Κερδίσαμε σαν ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, επειδή όταν αλλάζεις εννέα παίκτες δεν είναι εύκολο να βρεις χημεία στο παιχνίδι σου γρήγορα. Αλλά αυτό συνέβη και είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες, με μένα και με τη δουλειά μας. Τώρα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε πολλές καλές απαντήσεις».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, είπε: «Θα συνεχίσω να επαναλαμβάνω ότι τον Ιανουάριο είναι πολύ δύσκολο να βρείς καλούς παίκτες. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας με αυτή την ομάδα και είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου για αυτό. Τον Ιανουάριο είναι πολύ δύσκολο να βρείς ευκαιρίες. Εάν τις βρούμε ώστε να βελτιώσουμε την ομάδα, θα το κάνουμε και ο σύλλογος ξέρει την άποψη μου για αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που δουλεύω με αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε».

Για την απόδοση του Batshuayi, ανέφερε: «Ο Michy έκανε ένα καλό παιχνίδι. Στη διάρκεια του αγώνα, ήταν πάντα στη φιλοσοφία και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Μου έδειξε εξαιρετική συγκέντρωση και δουλειά σε αυτό το παιχνίδι. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ, κάτι που είναι καλό για τους επιθετικούς και την αυτοπεποίθησή τους. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με αυτό τον τρόπο. Είναι νέος παίκτης, δουλεύει πολύ και βελτιώνεται. Νομίζω πως έδειξε τη βελτίωσή του και τώρα είναι σημανιτκό να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, ώστε να μου δώσει την ευκαιρία να έχω ακόμη μια λύση στην ομάδα».

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *