Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αδιαφορεί για τα χρήματα ο Conte

Ο Antonio Conte τόνισε πως τα χρήματα δεν είναι το παν, αναφορικά την πιθανότητα μετακίνησης του Diego Costa στην Κίνα.

Το τελευταίο διάστημα οι Κινεζικοί σύλλογοι έχουν μπεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον Oscar από την Chelsea έναντι 60 εκατομμυρίων λιρών, αλλά και τον Carlos Tevez από τη Boca Juniors με 615.000 λίρες την εβδομάδα. Πρόσφατα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσφορά της Tianjin Quanjian ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών για τον Diego Costa, με τον Conte να επισημαίνει πως η Premier League πρέπει να είναι πιο σημαντική για τους παίκτες, σε σχέση με τα χρήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Τα χρήματα δεν είναι το παν. Όταν παίζεις για μια σπουδαία ομάδα σαν την Chelsea, πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Αυτό το πρωτάθλημα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό. Θεωρώ πως αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να ελκύσει κάθε παίκτη, επειδή είναι το πρώτο στον κόσμο για πολλά θετικά πράγματα. Για αυτό το λόγο, επαναλμβάνω πως αυτές οι προσφορές από την Κίνα δεν είναι απειλή για το πρωτάθλημά μας. Τα χρήματα δεν είναι το παν. Αν κοιτάξω στην ομάδα μου, μπορώ να δω κάτι τέτοιο. Ο Oscar έπαιξε με μας, είχε μια καλή προσφορά από την Κίνα, πήγε και μπορώ να δω αυτήν την απειλή για τους παίκτες μου. Αλλά θεωρώ πως είμαστε ένας εξαιρετικός σύλλογος και είναι μεγάλη τιμή να παίζουμε για την Chelsea για αυτό το λόγο δε βλέπω κάποια απειλή για τους παίκτες μου».

Για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Leicester, είπε: «Ήταν μια καλή εμφάνιση, μια καλή αντίδραση, επειδή όταν κερδίζεις για 13 σερί παιχνίδια και χάνεις, δεν είναι εύκολο. Το ξέρω αυτό από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής, το καταλαβαίνω, η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική. Αλλά αρχίσαμε πολύ καλά στο Κύπελλο, τώρα αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα στο πρωτάθλημα. Ένα δυνατό αντίπαλο, με καλούς παίκτες, καλό προπονητή και το να έρθεις εδώ και να κερδίσεις δεν είναι εύκολο, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *