Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποκλεισμός σοκ για Southampton!

Η Southampton δεν τα κατάφερε κόντρα στην Hapoel Beer Sheva και έμεινε στο 1-1, σκορ το οποίο την αφήνει εκτός συνέχειας του Europa League.

Η Southampton έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1 στο 77’, και παρότι ισοφάρισε σε 1-1 στο 90’ με τον Virgil van Dijk, έμεινε εκτός της επόμενης φάσης.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Southampton έμεινε στην 3η θέση του 9ου ομίλου με 8 βαθμούς, όσους και η Hapoel Beer Sheva, όμως λόγω καλύτερης συγκομιδής γκολ οι Ισραηλινοί πέρασαν στην επόμενη φάση.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Southampton να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει μόλις στο 3’ την πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα με τον Redmond να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Austin να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω στον Goresh.

Η απάντηση από τους Ισραηλινούς ήρθε άμεσα και στο 7’ όταν ο Sahar έφτασε πολύ κοντά στο γκολ νικώντας τον Forster, όμως ο Yoshida πρόλαβε τη μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Το παιχνίδι είχε μεν ρυθμό αλλά έλειπαν οι φάσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα σε πρώτη φάση και αν τους δοθεί η ευκαιρία να φτάσουν στο γκολ.

Στο 35’ χάθηκε η καλύτερη στιγμή στον αγώνα με τον Redmond να κάνει κίνηση από αριστερά προς την μεγάλη περιοχή και να πλασάρει, όμως ο Goresh μπλόκαρε και πάλι τη μπάλα, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Hapoel να χάνει την πρώτη ευκαιρία του ημιχρόνου στο 50’ με τον έμπειρο στην Premier League, Ben Sahar, να δοκιμάζει το πόδι του, όμως και πάλι ο Yoshida λειτούργησε σαν «τείχος» και σταμάτησε τη μπάλα.

Οι «Άγιοι» προσπάθησαν να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους με την είσοδο του Tadic και στο 68’ χάθηκε μία καλή στιγμή όταν μετά από σέντρα του Bertrand, ο van Dijk έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να φεύγει μακριά από το δοκάρι.

Όλα αυτά μέχρι το 77’ οπότε και οι Ισραηλινοί πάγωσαν το St Mary’s με τον Buzaglo να ανοίγει το σκορ και να δίνει προβάδισμα στη Hapoel, το οποίο έδινε το εισιτήριο στην ομάδα του.

Η Southampton χρειαζόταν πλέον δύο γκολ για να πάρει αυτή το εισιτήριο, πέτυχε το γκολ με τον van Dijk στο 90’, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ενδεκάδες

Southampton: Forster, Cedric, Yoshida, van Dijk, Bertrand, Romeu, Hojbjerg (Ward Prowse 82’), Sims (Tadic 59’), Davis, Redmond, Austin (Long 39’).

Hapoel Beer Sheva: Goresh, Ben Bitton, Vitor, Tzedek, Korhut (Shabtay 77’), Radi, Ogu, Hoban (Ghadir 56’), Buzaglo, Sahar (Soares 68’), Nwakaeme.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *