Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διαψεύδει ο Carvalhal για Rhodes

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την Sheffield Wednesday να ενδιαφέρεται για τον Jordan Rhodes προέβη ο Carlos Carvalhal.

Ο Jordan Rhodes αποτελεί το «Μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες της Championship μιας και φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Aitor Karanka στην Middlesbrough, με τον επιθετικό να μετρά μόλις δύο αγώνες ως βασικός.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα και δεν είναι λίγες οι ομάδες από το δεύτερο μεγαλύτερο πρωτάθλημα στην Αγγλία που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και μέσα σε αυτές είναι και η Sheffield.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός των «Owls» ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως η επιθετική γραμμή της ομάδας είναι πλήρης και δεν θέλει να προχωρήσει σε μετεγγραφικές κινήσεις, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει κάποια μετεγγραφή λόγω και των περιορισμών του Financial Fair Play.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Carvalhal:

«Είναι σημαντικό μιας και υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορεί να έχουν προβλήματα τώρα με το Financial Fair Play ή στο τέλος της χρονιάς. Αλλά προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Για το μέλλον δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάποια αλλαγή. Έχουμε τους παίκτες μας και τους εμπιστευόμαστε. Περιμένουμε να επανέλθουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες όπως ο Fernando (Forestieri), ο Gary, ο Matias και ο Almen Abdi. Αυτοί είναι τέσσερις παίκτες που θα μπουν στην ομάδα και θα μας κάνουν πιο δυνατούς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *