Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενδιαφέρον από Boca Juniors για Romero

Την απόφαση να κινηθεί για την απόκτηση του αναπληρωματικού πορτιέρο της Manchester United, Sergio Romero, φαίνεται πως έχει λάβει η Boca Juniors.

Ο Αργεντινός διεθνής βρίσκεται πίσω από τον David de Gea στις επιλογές του Jose Mourinho και, βάσει της ηλικίας και των επιδόσεων του Ισπανού, πολύ δύσκολα θα αλλάξει αυτό.

Έτσι, η Boca θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και, προσφέροντας στον Romero τη θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ, θέλει να τον δελεάσει να επιστρέψει στην πατρίδα του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει μόλις πέντε εμφανίσεις ενώ το deal δεν μπορεί να προχωρήσει από τώρα κυρίως λόγω του ότι, με την αποχώρηση του Sam Johnstone για την Aston Villa, οι Red Devils έχουν μόνο τον 29χρονο πλέον ως εναλλακτική λύση για το τέρμα.

Να σημειωθεί πως ο Romero ξεκίνησε την καριέρα του από την Racing Club της Αργεντινής, πριν μετακομίσει στην AZ Alkmaar το 2007, υπό τις οδηγίες του μετέπειτα προπονητή του και στην United, Louis van Gaal.

Επιπλέον, το γεγονός ότι αποτελεί ακόμη το νο1 κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής του ομάδας ίσως τον οδηγήσει στο να αναζητήσει αλλού την τύχη του, προκειμένου να μη ρισκάρει να χάσει τη θέση του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *