Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει πρόταση για Donnarumma η City

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα φαίνεται πως βρίσκεται για ένα ακόμη καλοκαίρι η Manchester City, που έχει βάλει στο στόχαστρο τον κορυφαίο νεαρό πορτιέρο στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ο Joe Hart μοιάζει σχεδόν απίθανο να επιστρέψει στο Etihad και ο Claudio Bravo απογοήτευσε στην πρώτη του σεζόν με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του από τον Willy Caballero. Ακόμη και ο τελευταίος όμως ίσως αποχωρήσει, μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν και δεν έχει ανανεωθεί.

Έτσι, η City πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιούλιο, με τον Gianluigi Donnarumma να φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για τον Pep Guardiola. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, ο οποίος φαίνεται να αρέσει πολύ στον Ισπανό τεχνικό.

Ο Donnarumma είναι μόλις 18 ετών και αγωνίζεται βασικός στη Milan από τα 16, εντυπωσιάζοντας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Το γεγονός ότι ακόμη δεν τα έχει βρει με την ιταλική ομάδα για ανανέωση του συμβολαίου του κάνει τους «Citizens» να ελπίζουν και προετοιμάζουν προσφορά ύψους 30 εκ. λιρών. Μάλιστα, ερωτηθείς χθες ο Guardiola για την περίπτωση του Donnarumma σημείωσε πως «είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας, έχει τεράστιες ικανότητες για 18 ετών».

Πάντως, πλην του Ιταλού τερματοφύλακα, ο τεχνικός της City εξετάζει επίσης για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και τις περιπτώσεις των Ederson Moraes και Jordan Pickford.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *