Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να αναλάβει την Arsenal ο Vieira

Την επιθυμία να βρεθεί στον πάγκο της Arsenal στο μέλλον εξέφρασε ο Patrick Vieira, έχοντας ξεκινήσει πλέον καριέρα προπονητή.

Ο Γάλλος πρώην μέσος της Arsenal και την Manchester City έχει γίνει πλέον προπονητής και έχει αναλάβει την New York FC, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε κατά το παρελθόν και ο πρώην συμπαίκτης του, Thierry Henry και φέτος κατάφερε να φτάσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ο ηγέτης των «Κανονιέρηδων» εξέφρασε το παράπονο του για τη μη κλήση του στην Arsenal όταν ξεκίνησε προπονητική καριέρα και αποκάλυψε το όνειρο του να αναλάβει τους Λονδρέζους στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι αλήθεια ότι μετά από εννιά χρόνια στην Arsenal, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, αυτή που έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου, θα μου άρεσε αν μου άνοιγαν την πόρτα σε μένα ή άλλους παίκτες που πέρασαν στο παρελθόν από την ομάδα και θα ήθελαν να ασχοληθούν σαν προπονητές. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ήμουν τυχερός που ήρθα στην Manchester City τη σωστή στιγμή, αλλά αφήνει μία μικρή απογοήτευση στη σχέση μου με την Arsenal. Δεν νομίζω ότι (εγώ, ο Henry ή άλλοι) έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν στην Arsenal, αλλά είναι αδύνατο. Τα πράγματα πρέπει να γίνονται φυσιολογικά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *