Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να κρατήσει Giroud o Wenger

Ο Arsene Wenger επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του Olivier Giroud με τους «Κανονιέρηδες», παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί.

Ο 3οχρονος δεν ξεκινάει βασικός τη φετινή σεζόν, καθώς ο Alexis Sanchez θεωρείται ως η πρώτη επιλογή για την επιθετική γραμμή. Το συμβόλαιο του Giroud λήγει στο τέλος της χρονιάς και παρά την παραδοχή του Arsene Wenger πως δεν μπορεί να κρατά όλους τους παίκτες χαρούμενους, ο ίδιος επιθυμεί να κρατήσει το συμπατριώτη του στο Emirates.

Ο Αλσατός τεχνικός έχει ανάλογη εμπειρία με επιθετικούς που προσπάθησε να κρατήσει χαρούμενους, αλλά επιμένει πως θα προτιμούσε να έχει έναν παίκτη που να πιέζει για να παίξει, παρά κάποιον που έχει αποδεχτεί ότι δεν υπολογίζεται από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Wenger: » Πως να τους κάνουμε όλους χαρούμενους. Ειλικρινά δεν ξέρω. Εάν έχεις μόνο έναν επιθετικό, ο τύπος λέει γιατί δεν αγοράζεις άλλον. Όταν τον αγοράζεις λένε πώς θα τους έχεις όλους χαρούμενους. Είμαστε σε έναν κόσμο, όπου πρέπει να ξέρεις που θες να είσαι και στην περίπτωσή μου θέλω να μείνει ο Giroud. Θέλω να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Οπότε πρέπει να ζήσει με τον ανταγωνισμό και για μένα είναι πολύ σημαντικός παίκτης εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να μείνει, αλλά πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να αποδεχτεί αυτό που συμβαίνει εδώ. Προσωπικά ο Giroud μου αρέσει πολύ. Είχαμε τον Kanu, τον Dennis Bergkamp, τον Thierry Henry και τον νεαρό Robin Van Persie. Δεν είναι ποτέ εύκολο. Δεν μπορούμε να τους έχουμε όλους χαρούμενους διότι η δουλειά είναι να δυσαρεστούμε κόσμο κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι μέρος της δουλειάς κάθε ομάδας. Το Σάββατο με τη Stoke θα ξεκινήσουν μόνο 11. Δείτε τις ομάδες της Premier League, όλες έχουν διεθνής στον πάγκο. Ο πραγματικός κίνδυνος στη δουλειά μας, είναι οι παίκτες που είναι χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *