Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κινείται για επιθετικό η Middlesbrough

Ο προπονητής της Middlesbrough, Aitor Karanka επιθυμεί την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας του και για αυτό κοιτάζει τις περιπτώσεις των Robert Snodgrass, Bojan Krkic.

Η Middlesbrough βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις 4 πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό παρότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μετά την Big-6 (συγκεκριμένα διαθέτει καλύτερη άμυνα από τη 2η Liverpool). Είναι εμφανές λοιπόν ότι το πρόβλημά της εστιάζεται στην επίθεση, η οποία είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα, μαζί με την ουραγό Hull.

Απολύτως λογικά, η διοίκηση στο Riverside αποφάσισε να εστιάσει τη προσοχή της στο τρέχον μεταγραφικό παράθυρο στην απόκτηση ποιοτικών επιθετικών, ικανών να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Η αρχή έγινε με τις φήμες περί ενδιαφέροντος για Jese. Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τώρα ακόμα 2 νέα ονόματα επιθετικών της Premier που θα απασχολήσουν την Middlesbrough στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο λόγος για τους Snodgrass και Krkic. Ο Snodgrass πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, στην κατά τα άλλα άθλια φέτος Hull, κουβαλώντας επιθετικά τις «τίγρεις» φέτος έχοντας σκοράρει τα 7 από τα 17 συνολικά τους γκολ. Η απόκτησή του ίσως είναι η δυσκολότερη, καθώς για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι της Premier. Επίσης, ο νέος προπονητής της Hull, Marco Silva τόνισε σε δηλώσεις του ότι δε σκέφτεται να παραχωρήσει τον Σκωτσέζο.

Αντίθετα η περίπτωση του Bojan φαίνεται πιο εύκολη με τον Καταλανό επιθετικό να μην συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Mark Hughes. Έχει ήδη ζητήσει την αποχώρησή του από το «Bet365 Stadium» και η διοίκηση της Stoke προτίθεται να τον παραχωρήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *