Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κρούση» της Flamengo για Kenedy

Ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού προέκυψε για τον άσο της Chelsea, τον Βραζιλιάνο Kenedy, σύμφωνα με ειδησεογραφικά δίκτυα, μεταξύ των οποίων και το ESPN.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η βραζιλιάνικη Flamengo έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του 20χρονου εξτρέμ των Λονδρέζων και θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, δεν φαίνεται ιδιαίτερα «ψημένος» να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, ιδίως για την «αιώνια αντίπαλο» της πρώην ομάδας του (Fluminense) και θέλει πρώτα να εξαντλήσει κάθε ευκαιρία στο Stamford Bridge, προκειμένου να πείσει τον Antonio Conte για την αξία του.

O Kenedy αγωνίστηκε ως δανεικός στην Watford στο πρώτο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο πραγματοποίησε μόλις μία εμφάνιση στην Premier League και επέστρεψε στο Λονδίνο στις αρχές του μήνα. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, προκειμένου να αποκομίσει εμπειρία και χρήσιμο χρόνο συμμετοχής, όμως σε ομάδα της Ευρώπης και όχι σε άλλη ήπειρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *