Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μπλέξιμο με Niasse

«Σίριαλ» αναμένεται να έχουμε και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο με τον Oumar Niasse της Everton, που είναι εκτός πλάνων του Ronald Koeman.

O Σενεγαλέζος επιθετικός δεν έχει καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής με τον Ολλανδό προπονητή στον πάγκο και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να αποχωρήσει, όμως τα πράγματα δεν μοιάζουν ιδιαίτερα απλά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Niasse επιθυμεί την μεταγραφή στην Trabzonspor, της οποίας το πρότζεκτ του φαίνεται ελκυστικό, τη στιγμή που οι Toffees προτιμούν να τον παραχωρήσουν σε ομάδα της Κίνας, προκειμένου να κάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησαν πέρυσι για να τον αποκτήσουν από τη Lokomotiv Moscow.

Ο 26χρονος επιθετικός μετρά μόλις 145 λεπτά συμμετοχής με την Everton, όλα με τον Roberto Martinez στον πάγκο, ενώ φέτος προπονείται με την ομάδα Κ23 των Toffees.

Πάντως, και η οικογένειά του προτιμά την προοπτική της Τουρκίας από εκείνη της Κίνας και μένει να δούμε τι θα συμβεί εν τέλει και με την υπόθεση αυτή.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *