Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέο «όχι» της West Ham για Payet

Το σίριαλ «Dimitri Payet» καλά κρατεί και φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά επεισόδια. Πριν μερικές ώρες σας μεταφέραμε την είδηση ότι ξεκίνησε νέος κύκλος διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε West Ham, Marseille και Payet για τη μετακίνηση του άσου στη Μασσαλία, ωστόσο τελικά ούτε αυτές κατέληξαν σε συμφωνία.

Όπως μεταδόθηκε πριν λίγη ώρα, οι Hammers απέρριψαν δεύτερη προσφορά για τον 29χρονο Γάλλο σταρ τους από τη Marseille, παρά και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από το Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρόεδροι της ομάδας, David Gold και David Sullivan, δεν προτίθενται να προβούν στην πώληση του Payet και, μόνο έναντι ενός εξαιρετικού ποσού φαίνεται πως τελικά θα κάνουν πίσω και θα πουν το «ναι». Για το λόγο αυτό, έριξαν «άκυρο» στους Γάλλους, και ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τον Τύπο επιθυμεί την επιστροφή στην πρώην ομάδα του.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το deal και τις προθέσεις των δύο ομάδων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο είναι φανερό πως έχουμε αρκετά ακόμη να δούμε πριν ληφθεί μια οριστική απόφαση για τον ταλαντούχο Γάλλο άσο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *