Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά ήρωας ο King για Bournemouth

Ο Joshua King ήταν για μια ακόμη αγωνιστική ο πρωταγωνιστής της Bournemouth, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στη νίκη επί της Burnley με 2-1 στο Vitality Stadium.

Ο Νορβηγός στράικερ πέτυχε το 16ο φετινό του τέρμα και δείχνει να έχει πάρει «φωτιά» μέσα στο 2017, χαρίζοντας στην ομάδα του εξαιρετικά πολύτιμους βαθμούς. Ο Junior Stanislas είχε κάνει το 1-0 για τους «Cherries», ενώ είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους ο Sam Vokes.  Με θετικό πρόσημο ολοκληρώνει τη χρονιά πλέον η ομάδα του Eddie Howe.

Το ματς

Ο George Boyd είχε την πρώτη καλή στιγμή για την Burnley μόλις στο 2ο λεπτό, η Bournemouth είχε την κατοχή της μπάλας και άνοιξε το σκορ στο 25′ με τον Stanislas. Ο μέσος των «Cherries» πήρε μια πάσα από τον Lewis Cook και με εξαίρετο τελείωμα «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του για το 1-0.

Στο 33′ ο Simon Francis πρόλαβε και μπλόκαρε σουτ του Scott Arfield πριν καταλήξει στα δίχτυα και λίγο αργότερα ο Vokes απείλησε εκ νέου την εστία των «Clarets». Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, η Burnley από την πλευρά της αδυνατούσε να απειλήσει και το ματς δεν είχε ιδιαίτερα έντονο ρυθμό.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 83′ και πλησίασαν τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν ο Vokes νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και με χαλαρή κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Η χαρά των «Clarets» κράτησε πάντως μόλις δύο λεπτά, καθώς τόσο χρειάστηκε να περάσει ώστε ο King να γίνει ξανά ήρωας, να «χορέψει» τον προσωπικό του αντίπαλο και να νικήσει τον Tom Heaton για το 2-1.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και οι «Cherries» πήραν ένα σπουδαίο «τρίποντο» που τους οδήγησε στη 10η θέση, ισόβαθμη με West Brom και Southampton (8η και 9η), ωστόσο έχουν ένα ματς περισσότερο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *