Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Ederson κοντά στην City

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Benfica, Ederson, είναι πιθανόν να γίνει ο αντικαταστάτης του Claudio Bravo στο Etihad σύμφωνα με τον Πορτογαλικό τύπο.

Σύμφωνα με πηγές, η Manchester City έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου, με την τιμή να ανέρχεται στα 30εκ ₤. Οι »Πολίτες» έχουν αποδεχτεί ότι ο Bravo δεν υπολογίζεται και έχει χάσει την θέση του από τον Caballero, λόγω των κακών εμφανίσεων που είχε σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Ο Guardiola φαίνεται να έχει μιλήσει ήδη με τον Ederson, με την άδεια της Benfica και αναμένεται να γίνει η μεταγραφή το καλοκαίρι.Παρόλα αυτά η Benfica μπορεί να ζητήσει περισσότερα καθώς το 50% του συμβολαίου που θα κλειστεί θα πάει στην πρώην ομάδα του Ederson, την Rio Ave.

O 23χρονος Βραζιλιάνος έχει μία πολύ καλή σεζόν με τους »αετούς» της Λισαβόνας και ο ίδιος βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Copa America.

Το ερωτηματικό βρίσκεται στο ποσό που θα ζητήσει η Benfica, καθώς οι »Πολίτες» δεν θέλουν να δαπανήσουν ένα τεράστιο ποσό καθώς βρίσκεται από πίσω και η Inter Milan.

Το συμβόλαιο του Bravo λήγει το 2020, αλλά πιθανόν να προσπαθήσουν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι. Αβέβαιο είναι και το μέλλον του Caballero του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι αυτό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *