Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πίστη Kane για τίτλο

Η φετινή Tottenham είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την περσινή και μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα, σύμφωνα με το Harry Kane.

Τα «Σπιρούνια» βρίσκονται επτά πόντους μακριά από την κορυφή, με το δεύτερο μισό τη σεζόν να είναι προ των πυλών. Ο Άγγλος επιθετικός, που μετρά 13 τέρματα μέχρι στιγμής, τόνισε πως η ομάδα του έχει την αυτοπεποίθηση να καλύψει τη διαφορά από τη συμπολίτισσα Chelsea και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Harry Kane: «Σίγουρα μπορούμε. Ήμασταν πολύ κοντά πέρσι, κάτι που ήταν μια υπέροχη εμπειρία, αλλά θεωρώ ότι φέτος είμαστε καλύτεροι ως ομάδα και έχουμε ωριμάσει. Ελπίζουμε ότι αυτή η εμπειρία θα μας είναι χρήσιμη φέτος. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, έχουμε υψηλή αυτοπεποίθηση, οπότε αν συνεχίσουμε έτσι, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να το κερδίσουμε».

Για τη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στην Chelsea, σχολίασε: «Σίγουρα η Chelsea ήταν ψηλά εκείνη τη στιγμή. Είχαν ένα εξαιρετικό σερί αγώνων, ήταν στην κορυφή του πρωταθλήματος και εμείς προσπαθούσαμε να τους φτάσουμε, οπότε ξέραμε ότι ήταν σημαντικό παιχνίδι για μας να επιχειρήσουμε να κερδίσουμε από εκείνους τους τρείς βαθμούς και το κάναμε. Οπότε αυτό μας δίνει πολύ αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και τώρα ξέρουμε ότι αν παίξουμε έτσι απέναντι στον οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίζουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *