Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παράπονα Bilic για τη διαιτησία

Ενοχλημένος με τις διαιτητικές αποφάσεις εμφανίστηκε ο Κροάτης τεχνικός, τονίζοντας πως το τάκλιν του Feghouli δεν ήταν για κόκκινη κάρτα.

Ο Αλγερινός αποβλήθηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Manchester United, μετά από ένα τάκλιν στον Jones. Οι δύο παίκτες έσπευσαν να διεκδικήσουν την μπάλα, με τον Bilic να επισημαίνει πως ο Jones ήταν εκείνος που έβαλε δυνατότερα το πόδι του. Απλά, με την αντίδρασή του έκανε πιο εύκολη την απόφαση για το διαιτητή. Ο Κροάτης παραπονιέται, επίσης, πως το γκολ του Zlatan Ibrahimovic δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ήταν οφσάιντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της West Ham: «Για να είμαστε δίκαιοι, δεν ήταν ποτέ κόκκινη κάρτα. Ήταν μια διεκδίκηση και από τους δύο. Αν θέλαμε να δούμε ποιος έκανε το πιο επικίνδυνο τάκλιν, αυτός ήταν ο Jones. Εντάξει είχε την μπάλα, αλλά πήγε και με τα δύο πόδια. Ο Phil το έκανε σκόπιμα, αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για αυτό. Ίσως το έκανε επειδή ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του. Πρέπει να δείτε ποιος ήταν στη διεκδίκηση από μας. Ήταν ο Feghouli, που πολύ σπάνια κάνει φάουλ στο παιχνίδι. Το πόδι του δεν ήταν ψηλά και δεν ήταν σκόπιμο. Για μένα ήταν η καθοριστική απόφαση στο παιχνίδι. Τόσο νωρίς μας σκότωσε. Έβαλε το παιχνίδι σε μια τελείως διαφορετική βάση. Αυτή η απόφαση και η άλλη με το οφσάιντ ήταν απολύτως άδικες και λανθασμένες».

Για το οφσάιντ γκολ του Ibrahimovic, πρόσθεσε: «Ήταν τεράστιο οφσάιντ. Οι παίκτες δεν έτρεχαν. Μπορούσε να είναι πιο δύσκολο αν έτρεχαν, πολλές φορές χρειαζόμαστε το slow motion. Αλλά οι παίκτες περπατούσαν. Οι καλοί διαιτητές θα παρατηρούσαν πως ήταν οφσάιντ».

Τέλος για την εμφάνιση της ομάδας του, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση. Παλέψαμε πολύ σκληρά και δώσαμε τα  πάντα. Αν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, θα πάμε καλά στη βαθμολογία. Είμαι ενοχλημένος με το αποτέλεσμα. Με δέκα παίκτες για πολύ ώρα κόντρα σε μια πραγματικά καλή ομάδα, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά αμυνθήκαμε πολύ καλά. Όταν ήταν ακόμη 0-0, είχαμε την ευκαιρία του αγώνα. Είναι αυτές οι στιγμές που πρέπει να σκοράρεις. Για να πάρεις αυτή τη βοήθεια και τη δύναμη».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *